Thursday, March 14, 2013

Google Now va fi disponibil in curand si pe Iphone sau Ipad

apple In disputa Android vs IOS Siri a fost un factor determinant. Desi, initial, Siri nu avea un corespondent pentru terminalele cu Android, Google Now, a ajuns, in opinia multora, sa depaseasca Siri in majoritatea aspectelor. Daca pana acum cei de la Google au investit mai mult in implementarea functiilor pentru sistemul de operare Android, lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. In zilele urmatoare, Google Now va primi un update destinat sistemului de operare al celor de la Apple care va diminua considerabil diferentele de pana acum intre ce oferea Google pentru Android si ce ofera pentru IOS.

Potrivit videoclipului de mai jos, Google Now va fi parte integrata in aplicatia Google Search pentru IOS, se va accesa direct din aplicatia de cautare prin simpla glisare a ecranului si ne va ajuta sa obtinem informatii despre restaurantele din zona, locuri ce merita vizitate, chiar si informatii despre scorul unui meci de fotbal  pe care nu-l putem viziona in acel moment.

Asadar,inginerii celor de la Apple ar trebui sa se mobilizeze cat mai rapid pentru a recupera "terenul pierdut".

*Nota: Videoclipul a fost sters la 2 ore dupa ce a aparut pe youtube, fiind inlocuit cu un clip asemanator ce promoveaza versiunea de Android!

[viddler id=a66cf352 w=545 h=307]

No comments:

Post a Comment