Tuesday, March 5, 2013

Imagini scapate pe Internet cu toate specificatiile tehnice pe care Samsung Galaxy S IV le va avea (+VIDEO)

Samsung Galaxy S IV va fi lansat pe 14 martie intr-un eveniment specsamsungial, iar pe internet au aparut astazi imagini care ar reprezenta toate specificatiile tehnice ale telefonului.
galaxy 3

* mai multe imagini cu specificatiile mai jos

TechCrunch.com a publicat astazi imaginile aparute initial pe site-ul italian de tehnologie HDBlog.it, fotografii care arata in detaliu toate specificatiile tehnice ale celui mai important model de la Samsung incepand cu acest an, Samsung Galaxy SIV, telefon despre care stim informatii inca de la Mobile World Congress din Barcelona.




New York Times a scris ca acest telefon va dispune de eye scrolling, prin care continutul poate fi controlat cu ajutorul ochilor utilizatorului.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dIEfNaNCkKM]

Gadgetul se va lansa pe 15 martie la New York, la putin timp dupa miezul noptii, calculand in ora Romaniei.


Marele eveniment va avea loc pe 14 martie la ora locala 19:00, ceea ce inseamna data de 15 martie, ora 2:00, ora Romaniei. Ca Samsung Galaxy S IV se va lansa in cadrul unui eveniment care va avea loc pe 14 martie, in New York, a spus si JK Shin, presedintele Samsung Mobile Communications, la targul de tehnologie Mobile World Congress care a avut loc saptamana trecuta in Barcelona, Spania.

Despre noul telefon se crede ca va avea un ecran de 4,99 inch la 1080p, un procesor quad-core Qualcomm si o camera de 13 MP,  alaturi de Bluetooth 4.0 si o capacitate de 16 sau 32 GB. Vom vedea care dintre aceste caracteristici sunt reale si ce aduce in plus noul gadget.


Conform informatiilor obtinute de pe urma fotografiilor, telefonul va avea un procesor Exynos 5410 de 1.8 GHz, cu GPU ARM PowerVR SGX 544MP, va rula pe sistemul de operare Android 4.2 si va avea un ecran de aproape 5 inch cu o rezolutie maxima de 1920x1080.

galaxy2


galaxy 3


galaxy1


Sursa: www.yoda.ro



No comments:

Post a Comment