Monday, March 25, 2013

Un nou gadget asteapta lansarea - Smartwatch

Daca Apple asmartwatch schimbat lumea telefoanelor prin iPhone prin ecranul mare tactil, inlocuirea tastaturiilor cu un singur buton, liberalizarea aplicatiilor ... acum a apare la orizont un nou dispozitiv inovativ prin idee si tehnologie ...ceasul multimedia - smartwatch.
Mozilla, creatorul browserul Firefox a prezentat un astfel de ceas cu sistem de operare propriu, cu ecran tactil, cu functie de telefon si lista continua. Printre alte firme care au anuntat intr-un fel sau altul ca lucreaza la un astfel de dispozitiv ar mai fi Sony, Apple si Samsung.

Dar vestea este ca pe langa cele 4 firma amintite mai sus a mai aparut una, Google.

Conform Financial Times cei de la Google lucreaza la un astfel de dispozitiv. Se pare ca de noul smart se ocupa divizia Android a companiei, asta poate sugera ca pe parte software va functia cu Android OS. Asta este o veste buna, pentru ca de obicei divizia Android vine cu proiecte care urmeaza sa fie lansate foarte repede, spre deosebire de divizia XLab, unde proiectele sunt mult mai elaborate si produsul finit apare mai tarziu. Un alt detaliu interesant este ca Google a depus in 2011 un patent pentru smartwatch cu ecran format din doua parti si interfata interactiva.

No comments:

Post a Comment