Monday, April 1, 2013

Piratarea filmului Game of Thrones este un compliment

hboGame of Thrones, serialul fantasy de mare succes in toata lumea a ajuns deja la sezonul 3, primul episod din cea de a treia seria fiind difuzat in premierea ieri. Serialul se bucura de audiente record si de incasari destul de bune conform producatoriilor, dar de asemenea potrivit unor sondaje serialul este si unul din cele mai piratate filme din lume.

De curand, Insidetv, l-a citat pe Michael Lombardo, presedintele HBO, despre subiectul piratarii serialuli, acesta a declara in mod oarecum surprinzator ca intr-un fel piratarea serialului este un compliment adus filmului. Presedintele HBO a mai declarat ca incasariile de pe urma filmului atat prin drepturi de transmisie cat si DVD-uri sunt la cote destul de ridicate astfel incat urmarirea serialului prin alte cai decat cele "oficiale" sa nu afecteze foarte mult intregul proiect.

Mai jos aveti cateva citate din declaratiile domnului Michael Lombardo si trailerul pentru sezonul 3 din Game of Thrones:

“I probably shouldn’t be saying this, but it is a compliment of sorts. The demand is there. And it certainly didn’t negatively impact the DVD sales. [Piracy is] something that comes along with having a wildly successful show on a subscription network,”
“If you look at aggregate of international and DVD sales — which are the two revenue streams we look at since we’re not selling it domestically on another platform — yes, absolutely, in terms of shows we have on now"

http://www.youtube.com/watch?v=RzI9v_B4sxw

No comments:

Post a Comment